Preskocit navigáciu

Návšteva ordinára OS a OZ SR Mons. Františeka Rábeka na Lešti


Návšteva ordinára OS a OZ SR Mons. Františeka Rábeka na Lešti
    V nedeľu 6.2.2022 navštívil ordinár OS a OZ SR Mons. František Rábek v sprievode generálneho vikára OS SR plk. Mons. PaedDr. Jozefa Michalova čakateľov a kadetov počas ich prebiehajúceho základného vojenského výcviku v Centre výcviku Lešť (CV Lešť).
     Zavítal sem na základe pozvania vojenského kaplána por. Mgr. Jaroslava Jablonského, ktorý ho zároveň požiadal o celebrovanie svätej omše. Mons. Rábek v kázni najmä povzbudzoval účastníkov obradu, aby ako odvážni kresťania boli plnohodnotní príslušníci OS SR. Pomocnú ruku pri celebrovaní svätej omše mu poskytli aj slob. František Krušinský, ktorý donedávna slúžil ako duchovný v kanadskej armáde a kaplán CV Lešť por. Mgr. Tomáš Kuník. Na záver návštevy poprial všetkým zúčastneným veľa síl a odhodlania v tomto náročnom období.

Návšteva Ordinára OS a OZ SR Mons. Františeka Rábeka na LeštiNávšteva Ordinára OS a OZ SR Mons. Františeka Rábeka na LeštiNávšteva Ordinára OS a OZ SR Mons. Františeka Rábeka na LeštiNávšteva Ordinára OS a OZ SR Mons. Františeka Rábeka na LeštiNávšteva Ordinára OS a OZ SR Mons. Františeka Rábeka na LeštiNávšteva Ordinára OS a OZ SR Mons. Františeka Rábeka na LeštiNávšteva Ordinára OS a OZ SR Mons. Františeka Rábeka na LeštiNávšteva Ordinára OS a OZ SR Mons. Františeka Rábeka na Lešti

Autor: nrtm. Attila MEZŐ - CV Lešť , Foto: archív CV Lešť - Dátum: 08.02.2022
Čítanosť: 1159
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share