Preskocit navigáciu

Rozlúčkové stretnutie s hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR


Rozlúčkové stretnutie s hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR

Dnes, v priestoroch Grasalkovičovho paláca, prijal prezident Slovenskej republiky a hlavný veliteľ Ozbrojených síl SR predstaviteľov velenia ozbrojených síl na čele s náčelníkom generálneho štábu OS SR.

Počas stretnutia, prezident SR Andrej Kiska, v krátkosti zhodnotil svoje pôsobenie v pozícii hlavného veliteľa a poďakoval prítomnej generalite za odvedenú prácu a osobné nasadenie všetkých príslušníkov Ozbrojených síl SR pri plnení ich hlavnej úlohy, ktorou je garancia obrany našej vlasti. Vo svojich slovách zdôraznil, že úlohy ktoré vojaci plnia najmä vo svetle súčasnej bezpečnostnej situácie v nie príliš vzdialených regiónoch sveta, sú často nedocenené. Zároveň vyjadril presvedčenie, že aj do budúcna budú príslušníci ozbrojených síl naďalej garantom splnenia stanovených úloh.

Náčelník generálneho štábu OS SR generál Daniel Zmeko poďakoval končiacemu prezidentovi za pretrvávajúcu podporu Ozbrojeným silám SR, ktorú prejavoval svojou pravidelnou prítomnosťou na veliteľských zhromaždeniach náčelníka generálneho štábu, ako aj osobnou zainteresovanosťou pri plnení našich záväzkov v systéme kolektívnej bezpečnosti, ktorého platným členom sme už viac ako 15 rokov.


Rozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SRRozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SRRozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SRRozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SRRozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR 2Rozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR 2Rozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR 2Rozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR 2Rozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR 3Rozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR 3Rozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR 3Rozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR 3Rozlúčkové stretnutie s Hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR 4

Autor: OOd NGŠ , Foto: OOd NGŠ-PP - Dátum: 04.06.2019
Čítanosť: 8810
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share