BUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmi


BUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmi
Regrutačné skupiny Bratislava a Trnava PÚ OS SR v spolupráci s vojenskými útvarmi v Bratislavskom kraji / Vojenská polícia, Čestná stráž Prezidenta SR, Čestná stráž OS SR / v spolupráci s občianskymi združeniami MAJOR a ZACHRÁŇME PETRŽALSKÉ BUNKRE opäť zorganizovali podujatie BUNKER BS8 pre študentov Strednej priemyselnej školy strojníckej z Bratislavy.
 
Viac ako 30 študentov si mohlo v rámci dynamických a statických ukážok pozrieť činnosť príslušníkov jednotlivých útvarov a zistiť viac o funkciách, ktoré sú určené aj pre regrutáciu do ozbrojených síl SR.
 
Vďaka občianskym združeniam sa študenti mohli dozvedieť viac o vojenskej histórii a kynologickom výcviku - chytenie páchateľa. Vojenská polícia so služobným psom predviedla ukážku vyhľadávania nástražného výbušného systému,  no najväčší záujem bol o výstroj a výzbroj jednotlivých útvarov.
 
Regrutačná skupina informovala študentov o dobrovoľnej vojenskej príprave, kde by si chceli študenti vyskúšať povolanie profesionálneho vojaka a možno sa s nimi stretneme aj pri podávaní žiadosti do prípravnej štátnej služby ...

BUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmiBUNKER BS8 s profesionálnymi vojakmi

Autor: RSk BRATISLAVA - Dátum: 21.03.2017
Čítanosť: 5573
Verzia pre tlač

Skočiť na menu