Preskocit navigáciu

Bezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na Lešti


Bezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na Lešti
Vietnamský minister pre verejnú bezpečnosť To Lam navštívil 5. marca so svojimi kolegami výcvikový priestor Lešť, kde sa zoznámili s náročným výcvikom slovenských bezpečnostných ale aj záchranných zložiek.
            V Centre výcviku Lešť (CV Lešť) ministra spolu s podpredsedom vlády a ministrom vnútra SR Robertom Kaliňákom privítal riaditeľ centra Anton Maštalský. Po krátkej prezentácii spôsobilosti Lešte si delegácia prezrela špeciálne výcvikové zariadenia ktoré využívajú policajné a záchranárske jednotky. Slovensko je pripravené ponúknuť kapacity výcvikového priestoru Lešť pre výcvik bezpečnostných zložiek Vietnamu. Vyhlásil to podpredseda vlády a minister vnútra Robert Kaliňák po stretnutí s ministrom pre verejnú bezpečnosť Vietnamu.
            V závere minister To Lam poďakoval za srdečné privítanie na Slovensku a vyslovil obdiv nad profesionalitou našich bezpečnostných a záchranárskych zložiek a špičkovými zariadeniami ktorými CV Lešť disponuje.  
 
 

Bezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na LeštiBezpečnostné zložky Vietnamu by mohli trénovať na Lešti

Autor: OOdd – CV Lešť , Foto: archív CV Lešť - Dátum: 09.03.2017
Čítanosť: 2818
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share