Výcvik českých špeciálnych jednotiek na Lešti


Výcvik českých špeciálnych jednotiek na Lešti
     V dňoch 20. až 24. februára 2017 využili výcvikovú a ostatnú infraštruktúru Centra výcviku Lešť (CV Lešť)  príslušníci 601. skupiny špeciálnych síl generála Moravca z Českej republiky. Výcvik s využitím špeciálnych výcvikových zariadení bol zameraný na boj v zastavanej oblasti s odbornou asistenciou inštruktora Odboru špeciálneho výcviku rtm. Rohoňa. Súčasťou ich pobytu na Lešti bola aj prezentácia novovybudovaného zariadenia „KISHLAK“- strelecko-taktickej výcvikovej usadlosti.
     Velenie vyvedenej jednotky vyjadrilo maximálnu spokojnosť s úrovňou poskytovanej infraštruktúry, prístupom zabezpečovacieho personálu CV Lešť a zároveň vyslovilo záujem o ďalšiu spoluprácu.

Výcvik českých špeciálnych jednotiek na LeštiVýcvik českých špeciálnych jednotiek na LeštiVýcvik českých špeciálnych jednotiek na LeštiVýcvik českých špeciálnych jednotiek na LeštiVýcvik českých špeciálnych jednotiek na LeštiVýcvik českých špeciálnych jednotiek na LeštiVýcvik českých špeciálnych jednotiek na LeštiVýcvik českých špeciálnych jednotiek na LeštiVýcvik českých špeciálnych jednotiek na LeštiVýcvik českých špeciálnych jednotiek na Lešti

Autor: nrtm. Attila MEZŐ – CV Lešť , Foto: archív CV Lešť - Dátum: 24.02.2017
Čítanosť: 2645
Verzia pre tlač

Skočiť na menu