Preskocit navigáciu

5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY LEŠŤ


5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ
     Dňa 13. septembra 2016 sa vo Výcvikovom priestore Vojenského obvodu Lešť konal 5. ročník súťaže MO SR v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY LEŠŤ.
     Súťaž zorganizovali príslušníci Odboru špeciálneho výcviku Centra výcviku Lešť (ďalej CV Lešť), na ktorej sa celkovo zúčastnilo 91 súťažiacich z útvarov a zariadení MO SR a ostatných silových rezortov.  Obdiv si zaslúži najstarší účastník 5. ročníka súťaže p. Ján JAKUBSKÝ, ktorý za mesiac oslávi 58 rokov. Vo svojom veku bol rovnocenným súperom súťažiacich v kategórii „C“ nad 40 rokov s cieľovým časom 1h 15min 02sek, kde za prvým zaostal len o 19 min 02sek.
     Celková trasa bola situovaná v horskom teréne, po lesných cestách, chodníkoch, lúkach a z časti i po asfaltovej komunikácii. Počasie tento rok pretekárom prialo. Trať bola suchá no v rýchlych zjazdoch náročná vzhľadom na dosahované rýchlosti a členitosť povrchu poľných ciest.
     Súťažilo sa v štyroch kategóriách. V kategórii A - muži od 18 do 29 rokov, v kategórii B - muži od 30 do 39 rokov, v kategórii C - muži nad 40 rokov a kategória žien D - bez rozdielu veku.
 
Výsledky - muži:
Kategória A (18 – 29 rokov) - 3 okruhy (cca 33 km):
1. Jozef PALČÁK – Dukla B. Bystrica
2. Marián ŠKULTÉTY – VA L. Mikuláš
3. Milan BRODŇAN – VÚ 2207 Levice
 
Kategória B (30 – 39 rokov) - 3 okruhy (cca 33 km):
1. Maroš KOVÁČ - Dukla B. Bystrica
2. Martin HARING - Dukla B. Bystrica
3. kpt. Peter KAČÁNI – ZVJS B. Bystrica
 
Kategória C (40 rokov a viac) - 2 okruhy (cca 22 km):
1. Dušan BORSÍK – HZS Nízke Tatry
2. mjr. Pavel UHRECKÝ – VP Trenčín
3. nrtm. Branislav DORČÁK – 8024 Rožňava
 
Výsledky - ženy:
Kategória D (bez rozdielu veku) - 1 okruh (cca 11 km):
1. por. Anna BALÁŽOVÁ – VP Trenčín
2. kpt. Andrea GORDOŠOVÁ – OR HaZZ Lúčenec

 Výsledková listina mtb2016

 


5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ5. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY LEŠŤ

Autor: Ing. Ivan KVASNA - CV Lešť , Foto: autor - Dátum: 14.09.2016
Čítanosť: 3496
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share