Preskocit navigáciu

Črtá sa spolupráca medzi centrom a TU Zvolen


Črtá sa spolupráca medzi centrom a TU Zvolen
     Možné oblasti budúcej spolupráce v príprave personálu predurčeného na záchranu životov a ochranu majetku obyvateľov Slovenska boli cieľom pracovnej návštevy zástupcov Katedry protipožiarnej ochrany Technickej univerzity Zvolen, ktorá sa v priestoroch Centra výcviku Lešť (ďalej len „CV Lešť“) uskutočnila dňa 14. apríla 2016.
     V prvej časti návštevy zástupca riaditeľa CV Lešť plukovník Ing. Róbert TOTKOVIČ oboznámil zástupcov pedagogického zboru katedry vedeného jej vedúcou prof. RNDr. Danicou KAČÍKOVOU, PhD. s poslaním a spôsobilosťami centra. Návšteva ďalej pokračovala prehliadkou vybraných výcvikových zariadení, v rámci ktorej si príslušníci katedry mohli okrem iného pozrieť aj najnovšie výcvikové zariadenie OREMLAND, ako aj praktickú časť prebiehajúceho kurzu povodňovej záchrany.
     Na záver návštevy vedenie katedry vyjadrilo uznanie a obdiv nad progresom a modernizáciou výcvikových a ubytovacích zariadení, ale aj nad možnosťami, ktoré centrum ponúka. Obidve strany sa zhodli na tom, že budúca spolupráca by bola prospešná a obohacujúca pre obe strany.

Črtá sa spolupráca medzi centrom a TU ZvolenČrtá sa spolupráca medzi centrom a TU ZvolenČrtá sa spolupráca medzi centrom a TU ZvolenČrtá sa spolupráca medzi centrom a TU ZvolenČrtá sa spolupráca medzi centrom a TU ZvolenČrtá sa spolupráca medzi centrom a TU Zvolen

Autor: kpt. Ing. Peter BARAN – CV Lešť , Foto: archív CV Lešť - Dátum: 15.04.2016
Čítanosť: 2916
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share