Preskocit navigáciu

Bojová streľba na Lešti


Bojová streľba na Lešti

     V priestoroch Centra výcviku Lešť (CV Lešť) sa 2. októbra uskutočnil jubilejný X. ročník súťaže MO SR v bojovej streľbe. 
     Organizátori súťaže, inštruktori Odboru špeciálneho výcviku (OdŠV) CV Lešť, sa tento rok zamerali na previerku zručností súťažiacich v použití krátkej guľovej zbrane a dlhej guľovej zbrane pri riešení simulovaných podmienok bojových situácií dvojčlenných družstiev.
     Podľa riaditeľa súťaže zástupcu riaditeľa CV Lešť plukovníka Róberta Totkoviča cieľom bolo taktiež preveriť psychickú odolnosť a taktické myslenie strelcov z ozbrojených zložiek v stresových situáciách a po fyzickej záťaži.

     V prvej kategórii: družstvá ozbrojených zložiek Pi 9 mm Makarov, Sa vz. 58 vyhrali zástupcovia žilinského 5. pluku špeciálneho určenia, v druhej kategórii: družstvá ozbrojených zložiek Pi 9 mm Luger, Sa vz. 58 príslušníci pohotovostného policajného útvaru MV SR a v tretej kategórii: družstvá pozvaných hostí Pi 9 mm, Sa vz. 58 Ivan Šebík a Jozef Didi z RDA - academy.
     Súťaž svojou náročnosťou preverila profesionálne zručnosti všetkých zúčastnených a samotné výsledky potvrdili kvalitnú prípravu príslušníkov OS SR, MV SR a MS SR a príslušníkov mestských polícii.

 

Výsledková listina - X. ročník súťaže MO SR v bojovej strelbe 2014

 


Bojová streľba na LeštiBojová streľba na LeštiBojová streľba na LeštiBojová streľba na LeštiBojová streľba na LeštiBojová streľba na Lešti

Autor: Ing. Ivan KVASNA , Foto: autor - Dátum: 03.10.2014
Čítanosť: 6966
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share