Preskocit navigáciu

TANEČNÉ SÚSTREDENIE NA LEŠTI


TANEČNÉ SÚSTREDENIE NA LEŠTI

V dňoch od 16.8. do 20.8. 2010 Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť zabezpečil podmienky pre tanečné sústredenie klubu Aknela z posádkového klubu Výcvikového práporu  Martin.

Celkom 12 detí – tanečníkov, celý týždeň trojfázovo trénovalo pod vedením svojej trénerky Mgr. Aleny Pisaríkovej. Počas sústredenia ÚŠZV Lešť pripravil pre malých tanečníkov aj ukážky zbraní a techniky, video ukážky z cvičení a výcvikové zariadenia, ktoré sa využívajú na výcvik vojakov, policajtov, hasičov a potápačov. Deti sa mohli previesť  člnom po Vododrome, ktorý slúži aj ako vodná prekážka počas výcvikov a cvičení.

Na záver sústredenia spríjemnil chvíle deťom strávené na Lešti čatár  Dušan Štaffen, príslušník skupiny personálneho doplňovania Územnej vojenskej správy zo Žiliny, ktorý oboznámil malých tanečníkov s prácou vojakov a pripravil im skúšku odvahy v lese. V podvečerných hodinách si spoločne pri táboráku opiekli špekáčiky a so sebou si odniesli mnoho nových zážitkov z vojenského života.

Pri odchode Mgr. Pisaríková poďakovala riaditeľovi ÚŠZV Lešť brig. gen. MUDr. Pavlovi Maslíkovi,PhD. a ostatným pracovníkom  za ústretovosť a vytvorenie podmienok počas tanečného sústredenia a teší sa už na ďalšie sústredenie o rok na Lešti.


foto1foto1foto1foto1

Autor: PhDr.Peter Tischler , Foto: PhDr.Peter Tischler, Mgr.Alena Pisaríková - Dátum: 24.08.2010
Čítanosť: 18003
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share