Preskocit navigáciu

Spolupráca Slovenskej federácie karate a bojových umení s Lešťou


Spolupráca Slovenskej federácie karate a bojových umení s Lešťou
     Slovenská federácia karate a bojových umení (ďalej SFKaBU) v zastúpení  vedúcej výpravy na 9. Majstrovstvá sveta WUKF v karate a 2. Majstrovstvá sveta WUKF v kobudo JUDr. Ing. Ľubomíry Dado Klementisovej spolu s výberom štátnej reprezentácie SR a trénermi v dňoch 10. – 12. septembra 2021 navštívili Centrum výcviku Lešť (ďalej len „CV Lešť“).
     Dôvodom návštevy bola (na základe dohodnutej zmluvnej spolupráce SFKaBU s CV Lešť) finalizácia prípravy výberu štátnej reprezentácie SR v karate na MS v termíne 23. -26. septembra 2021 v Rumunsku.
     Ostáva len dúfať, že priaznivé prírodné a materiálno-technické podmienky pobytu v priestoroch CV Lešť prispeli k úspešnej účasti vybraných reprezentantov na majstrovstvách sveta.

Spolupráca Slovenskej federácie karate a bojových umení s LešťouSpolupráca Slovenskej federácie karate a bojových umení s LešťouSpolupráca Slovenskej federácie karate a bojových umení s LešťouSpolupráca Slovenskej federácie karate a bojových umení s LešťouSpolupráca Slovenskej federácie karate a bojových umení s LešťouSpolupráca Slovenskej federácie karate a bojových umení s LešťouSpolupráca Slovenskej federácie karate a bojových umení s LešťouSpolupráca Slovenskej federácie karate a bojových umení s LešťouSpolupráca Slovenskej federácie karate a bojových umení s Lešťou

Autor: Ing. Ivan KVASNA - CV Lešť , Foto: archív CV Lešť - Dátum: 14.09.2021
Čítanosť: 1470
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share