Preskocit navigáciu

Centrum výcviku Lešť opäť v akcii


Centrum výcviku Lešť opäť v akcii
     Centrum výcviku Lešť využilo možnosť štátom povoleného testovania vo vlastnej réžii. Testovanie prebiehalo v  dňoch 05. a 06. novembra. Otestovaných bolo viac ako 500 osôb.
     Do druhej etapy plošného testovania obyvateľov, ktorú organizovali OS SR v rámci operácie „SPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤ“, sa znovu zapojilo aj Centrum výcviku Lešť. Testovanie prebiehalo počas víkendu (07.-08.11.) v okresoch, kde počet testovaných s pozitívnym výsledkom dosiahol v rámci celoplošného testovania hranicu 0,7% a viac. Profesionálni vojaci, ale aj zdravotníci z centra, pracovali na 12 odberných miestach v okresoch Banská Bystrica a Zvolen. O tom, že pracovali vzorne a zodpovedne svedčia mnohé ďakovné listy zasielané zo strany samospráv.

Centrum výcviku Lešť opäť v akciiCentrum výcviku Lešť opäť v akciiCentrum výcviku Lešť opäť v akciiCentrum výcviku Lešť opäť v akciiCentrum výcviku Lešť opäť v akciiCentrum výcviku Lešť opäť v akciiCentrum výcviku Lešť opäť v akciiCentrum výcviku Lešť opäť v akciiCentrum výcviku Lešť opäť v akcii

Autor: Mgr. Petronela BODNÁROVÁ - CV Lešť , Foto: archív CV Lešť - Dátum: 18.11.2020
Čítanosť: 2414
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share