Preskocit navigáciu

Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20


Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20
     Po dohode medzi Centrom výcviku Lešť (ďalej len „CV Lešť“) a Slovenským zväzom ľadového hokeja (ďalej len „SZĽH“) sa v priestoroch Lešte uskutočnil „Teambuilding slovenskej reprezentácie ľadového hokeja SR 20“. Na pôde Lešte hokejistov a trénerov privítal riaditeľ Ing. arch. Anton Maštalský spolu so zástupcom pplk. Ing. Ľubošom Guľášom, PhD.
     Po prezentácii a propagačnom videu CV Lešť sa premietla ukážka pôsobenia našich vojakov v medzinárodnom krízovom manažmente, konkrétne v Afganistane. Zástupca riaditeľa zdôraznil, aká je vo vojenských jednotkách, ale aj v iných ozbrojených a záchranárskych zložkách, dôležitá tímová spolupráca a taktiež sa táto spolupráca prejavuje v kolektívnych športoch akým je aj hokej. Nasledovala krátka beseda s vedúcim Správy Vojenského obvodu Lešť pplk. Mátyášom, ktorý pôsobil v niektorých medzinárodných misiách a tiež aj v Afganistane. Po podaní večere „vojenského guláša“,  si športovcov na povel zobrali inštruktori Odboru špeciálneho výcviku pod vedením mjr. Antola, ktorý oboznámil mladých hokejistov s predbežným programom  „Teambuildingu SR 20“ na Lešti. Boli pripravené ukážky prežitia, nočný pochod, ktorý bol ukončený tesne po polnoci malým občerstvením. ,,Konečne v posteli“, tak si určite vydýchli hokejisti, ale aj ich mentori okolo 02:00 hodine ráno.
     Znova výbuchy, farebný dym a už ich inštruktori vyháňali von zo stanu. Po nástupe poklusom-klus na ihrisko a ranná rozcvička. Druhý deň mali pripravené tri stanoviská, ako tímovo zvládnuť záchranu človeka v úzkych priestoroch tunela, lezenie na Via-ferate na Bralcoch a na záver boli ukážky strelieb a súťaž v streľbe z malorážky.
     ,,Teambuilding SR 20“ v priestoroch cvičísk v CV Lešť bol dobrou príležitosť ako stmeliť kolektív v rámci letnej prípravy na vrchol sezóny – decembrové Majstrovstvá sveta juniorov 2021 v Kanade.
     Na záverečnom nástupe zástupca riaditeľa pplk. Ing. Ľuboš Guľáš, PhD. vyzdvihol tímovosť mladých hráčov počas pobytu v Lešti, každému účastníkovi venoval pamätný list a zaželal veľa úspechov pri reprezentácii Slovenska a úspešnosť na majstrovstvách sveta.

Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20Na Lešť zavítala hokejová reprezentácia SR 20

Autor: PhDr. Peter TISCHLER - CV Lešť , Foto: Michaela Javorčíková - CV Lešť - Dátum: 21.07.2020
Čítanosť: 2304
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share