Úvodná plánovacia konferencia na rok 2021.


Úvodná plánovacia konferencia na rok 2021.
     V uplynulom týždni sa v priestoroch CV Lešť uskutočnila Úvodná plánovacia konferencia k využitiu výcvikových a ubytovacích zariadení CV Lešť na rok 2021 pre príslušníkov rezortu MO SR (16.6.2020) a pre príslušníkov MV SR (17.6.2020).
     Po otvorení konferencie riaditeľom CV Lešť, Ing. arch. Antonom Maštalským, predstavili riadiaci funkcionári CV Lešť spôsobilosti poľných a špeciálnych výcvikových zariadení, stravovacie a ubytovacie kapacity, možnosti plánovania a riadenia cvičení s podporou odboru simulačných technológií, ponuku kurzov odboru špeciálneho výcviku, možnosti zdravotného zabezpečenia a v neposlednom rade aj podmienky ukladania zbraní a munície ako aj využívania chráneného priestoru. Veľmi dôležitým bodom bolo tiež predstavenie termínov v súvislosti predkladaním požiadaviek na nasledujúci rok, ich zladením a vydanie finálneho plánu.
    V závere konferencie bol predstavený zámer realizácie výcvikových aktivít v 2. polroku 2020 a priestor ostal aj na diskusiu, v rámci ktorej zástupcovia cvičiacich jednotiek adresovali svoje podnety a postrehy smerom k výcvikovým možnostiam ale aj podporným službám na ďalšie zlepšenie kvality výcviku. Dôležitosť zamestnania by sa dala vystihnúť citátom „A goal without a plan is just a wish“.

Úvodná plánovacia konferencia na rok 2021.Úvodná plánovacia konferencia na rok 2021.Úvodná plánovacia konferencia na rok 2021.Úvodná plánovacia konferencia na rok 2021.

Autor: kpt. Ing. Adela KOVÁČOVÁ - CV Lešť , Foto: Mgr. Petronela BODNÁROVÁ – CV Lešť, Ing. Ivan KVASNA - CV Lešť - Dátum: 24.06.2020
Čítanosť: 2481
Verzia pre tlač

Skočiť na menu