Preskocit navigáciu

Družba - JAKUB HIGH-RISE BUILDING GUN


Takticko-strelecký trenažér výškovej budovy mestského typu JAKUB HIGH - RISE BUILDING GUN  je účelový multifunkčný trenažérový model výškovej obytnej budovy mestského typu, ktorý je určený pre základný a špecializovaný výcvik vojenských, policajných, zásahových, hasičských a záchranných jednotiek v špecifickom prostredí, ako moderné polyfunkčné výcvikové zariadenie, spĺňajúce vysoké požiadavky na efektívnosť, intenzívnosť, atraktívnosť, bezpečnosť a ekologickosť výcviku.
Ďalej vo vybraných sektoroch a miestnostiach umožňuje streľbu ostrým strelivom v budove a z vonkajších sektorov do budovy. V týchto prípadoch budova umožňuje streľbu ostrým strelivom zo všetkých pištoľových, revolverových a brokovnicových zbraní a v špecificky stanovených sektoroch aj streľbu ostrým strelivom zo samopalov a odstreľovacích pušiek.
 
Možnosti

- nácvik akcií a operácií v zastavanom priestore od najnižšej intenzity po najvyššiu.
- nácvik takticko-streleckých úloh v zastavaných oblastiach - Military Operations Urbanized Terrain (MOUT).
- nácvik vedenia akcií a operácií na odstrašenie konania nevojenských aktérov s dôrazom na identifikáciu a minimalizáciu hrozby terorizmu so zameraním na ochranu obyvateľstva a kritickej (životne dôležitej) infraštruktúry.
- nácvik činností spojených s protiteroristickými a záchranárskymi situáciami vo výškových obytných budovách v mestskom prostredí.
- nácvik taktických postupov policajných a zásahových jednotiek v mestskom prostredí.
- výcvik súčinnosti zložiek Integrovaného záchranného systému a štábov krízového riadenia.

Názov Popis Stiahnuť
TTD - JAKUB HIGH RISE BUILDING GUN [pdf] TTD - JAKUB HIGH RISE BUILDING GUN [pdf] (111.91 kB)

foto 1foto 1foto 1foto 1 foto 2foto 2foto 2

 

Skočiť na menu


Share