7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY


7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB  - CROSS-COUNTRY
       Dňa 6. septembra 2018 sa vo Výcvikovom priestore Vojenského obvodu Lešť konal 7. ročník súťaže MO SR v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY. Súťaž, tak ako každý rok, zorganizovali príslušníci Odboru špeciálneho výcviku Centra výcviku Lešť (ďalej CV Lešť) a celkovo sa jej zúčastnilo 88 súťažiacich z útvarov a zariadení MO SR a ostatných rezortov.
      Trasa v celkovej dĺžke cca 12 km viedla rôznymi povrchmi ako lesné cesty a chodníky, lúky a sčasti aj úsekmi s asfaltovým povrchom. Napriek slnečnému počasiu trať bola miestami vlhká čo vyžadovalo voľbu správnej techniky jazdy pri prekonávaní terénnych prekážok.
      Súťažilo sa v štyroch kategóriách s nasledovnými výsledkami:

Kategória A (muži 18 – 29 rokov) - 3 okruhy (cca 36 km):
1. Michal PROCNER – OR PZ Žiar n. Hronom
2. Alexander BAROK – KR PZ Bratislava
3. Martin POLÁK – OR PZ Prešov

Kategória B (muži 30 – 39 rokov) - 3 okruhy (cca 36 km):
1. Róbert GAVENDA – OR HaZZ Trenčín
2. Peter KAČÁNI – ÚVV B. Bystrica
3. Ondrej KOCUR – OO PZ Lučenec

Kategória C (muži 40 rokov a viac) - 2 okruhy (cca 24 km):
1. Ján HOLIGA – OR PZ Martin
2. Mário UHLÍK – ÚVV Trenčín
3. Henrich ŠTUHL – CV Lešť

Kategória D (ženy bez rozdielu veku) - 1 okruh (cca 12 km):
1. Natália PREKOPOVÁ – VŠC Dukla
2. Lucia KUBÍKOVÁ – VÚ 3030 Zvolen
3. Eva ČURÍKOVÁ – ÚVV Trenčín

7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY7. ročník súťaže v horskej cyklistike MTB - CROSS-COUNTRY

Autor: Ing. Ivan KVASNA – CV Lešť , Foto: autor - Dátum: 07.09.2018
Čítanosť: 2890
Verzia pre tlač

Skočiť na menu