Vojenskí diplomati navštívili Lešť


Vojenskí diplomati navštívili Lešť
V dňoch 11.9. a 12.9.2017 navštívili Centrum výcviku Lešť príslušníci Vojenského diplomatického zboru akreditovaného v Slovenskej republike. Na pôde CV Lešť ich privítal zástupca riaditeľa plk. Róbert Totkovič. Po krátkej prezentácii CV Lešť sa vojenskí pridelenci presunuli do priestoru lezeckého trenažéra Bralce-Via Ferata, kde im bol priblížený výcvik na uvedenom trenažéri, ktorý slúži ako pre príslušníkov OS SR, tak aj pre špeciálne jednotky polície a záchranárske jednotky.
            Druhý deň návštevy na Lešti za prítomnosti riaditeľa CV Lešť Antona Maštalského a riaditeľa Odboru medzinárodných vzťahov MO SR Olega Havasiho, bola pripravená ukážka streľby z ručných zbraní inštruktormi Odboru špeciálneho výcviku a prezentácia využitia ostreľovacieho a dynamického sektoru vo Vale pechotnej strelnici. Počas ukážok si vojenskí diplomati mali možnosť vyskúšať streľbu v sektore dynamickej streľby.
            Počas slávnostného obeda v závere návštevy vyjadrili úprimné poďakovanie za srdečné prijatie a príležitosť zoznámiť sa s poslaním a úlohami CV Lešť, ktoré plní úlohy pri zabezpečovaní výcvikov konvenčných a špeciálnych jednotiek výkonných zložiek bezpečnostného systému SR.

Vojenskí diplomati navštívili LešťVojenskí diplomati navštívili LešťVojenskí diplomati navštívili LešťVojenskí diplomati navštívili LešťVojenskí diplomati navštívili LešťVojenskí diplomati navštívili LešťVojenskí diplomati navštívili LešťVojenskí diplomati navštívili LešťVojenskí diplomati navštívili LešťVojenskí diplomati navštívili Lešť

Autor: PhDr.Peter Tischler – CV Lešť , Foto: archív CV Lešť - Dátum: 18.09.2017
Čítanosť: 2873
Verzia pre tlač

Skočiť na menu