Deň otvorených dverí pre deti organizoval 1. júna 2009 Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť.


Deň otvorených dverí pre deti  organizoval 1. júna 2009 Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť.
Hra na vojakov, streľba zo zbraní, tanky, lietadlá a iná vojenská technika vždy zaujala deti a nielen chlapcov. Tak tomu bolo aj 1. júna 2009 vo Výcvikovom priestore VO Lešť, kde Odbor simulačných technológií ÚŠZV Lešť pri príležitosti Medzinárodného dňa detí zorganizoval v súčinnosti s ostatnými zložkami ÚŠZV Lešť Deň otvorených dverí pre základné školy z okolia výcvikového priestoru a deti svojich zamestnancov.
Deti si prezreli výcvikové zariadenia, ktoré slúžia na výcvik vojakov, hasičov, potápačov, policajtov a špeciálne jednotky.
Boli pre nich pripravené ukážky zbraní a techniky, vrtuľníkový trenažér, horiaci tunel, video ukážky z cvičení vojakov, prezentácia vojenskej polície, dynamické ukážky a výcvik, ktorý sa vykonáva na konštruktívnej simulácií OdST.
V tento deň, aj keď celý deň pršalo, sa deti mali možnosť oboznámiť s prácou vojakov a  so sebou si odniesli mnoho nových príjemných zážitkov.

Deň otvorených dverí pre deti  organizoval 1. júna 2009 Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť.Deň otvorených dverí pre deti  organizoval 1. júna 2009 Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť.Deň otvorených dverí pre deti  organizoval 1. júna 2009 Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť.Deň otvorených dverí pre deti  organizoval 1. júna 2009 Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť.Deň otvorených dverí pre deti  organizoval 1. júna 2009 Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť.Deň otvorených dverí pre deti  organizoval 1. júna 2009 Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť.Deň otvorených dverí pre deti  organizoval 1. júna 2009 Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť.Deň otvorených dverí pre deti  organizoval 1. júna 2009 Ústav špeciálneho zdravotníctva a výcviku MO SR Lešť.

Autor: ÚŠZV Lešť - OdST - PhDr. Peter TISCHLER , Foto: ÚŠZV Lešť - OdST - PhDr. Peter TISCHLER - Dátum: 01.06.2009
Čítanosť: 14787
Verzia pre tlač

Skočiť na menu