Preskocit navigáciu

5. reprezentačný ples ÚŠZV Lešť


5. reprezentačný ples ÚŠZV Lešť
Dobrá nálada a plný tanečný parket dotvárali kulisu mimoriadne vydareného 5. ročníka reprezentačného plesu Ústavu špeciálneho zdravotníctva a výcviku Lešť, ktorý sa konal 2. februára 2013 v Kultúrnom dome v Pliešovciach. Predseda plesového výboru major Peter Zubaj po úvodnom slove požiadal riaditeľa ÚŠZV Lešť brigádneho generála Pavla Maslíka, aby svojim príhovorom a slávnostným prípitkom otvoril ples. Na tohoročnom plese, sa zúčastnilo 110 hostí.
            Začiatok plesu spestril tanečný pár latinsko-americkými tancami z klubu FÁBER DANCE TEAM Slovakia, ktorý svojím vystúpením očaril plesových hostí. O dobrú náladu sa postarala hudobná skupina duo AXIS z Trebišova a plesovú atmosféru dotvorila ľudová hudba Temperament Cimbal Orchestra z Vígľaša.          
            O polnoci bolo tradičné losovanie tomboly, do ktorej ceny venovali početní sponzori. Atmosféra aj samotní hostia potvrdili, že tohoročný ples bol opäť vydarený svojím obsahom i po organizačnej stránke. Tancovalo sa až do skorého rána a ako sa vyjadrili plesoví hostia, už sa tešia na 6. ročník v roku 2014.

foto1foto1foto1foto1foto2foto2foto2foto2foto3foto3foto3foto3foto4foto4foto4foto4foto5foto5

Autor: PhDr. Peter Tischler - ÚŠZV Lešť , Foto: autor - Dátum: 04.02.2013
Čítanosť: 10695
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share