Preskocit navigáciu

Požiadavky na doplánovanie


Doplánovanie výcviku, zmeny vo výcviku mimo výcviku, ktorý bol naplánovaný v:
  • Pláne využitia výcvikových a ubytovacích zariadení na rok.
  • Pláne využitia výcvikových a ubytovacích zariadení na mesiac.
Doplánovanie výcviku do „Plánu využitia výcvikových a ubytovacích zariadení“ bude schválené riaditeľom ÚŠZV Lešť len na základe písomných požiadaviek veliteľov síl OS SR a riadiacich funkcionárov ostatných rezortov.

Predloženie požiadaviek na Doplánovanie výcviku:

  • 6 dní – Strelecké prípravy (Bojové streľby)
  • 2 dní – Výcvikové zariadenia JAKUB
  • 2 dni – Strelecká príprava (Val PS a SBV)
  • 2 dni – Cvičisko taktickej prípravy
  • 2 dni – Ubytovacie zariadenia
Názov Popis Stiahnuť
Požiadavka na doplánovanie poľného výcviku [pdf] VZOR - Požiadavka na doplánovanie zariadení poľného výcviku. Požiadavka na doplánovanie poľného výcviku  [pdf] ()
Požiadavka na doplánovanie poľného výcviku [doc] TLAČIVO - Požiadavka na doplánovanie zariadení poľného výcviku. Požiadavka na doplánovanie  poľného výcviku [doc] ()
Požiadavka na doplánovanie špeciálneho výcviku [pdf] VZOR - Požiadavka na doplánovanie zariadení špeciálneho výcviku. Požiadavka na doplánovanie špeciálneho výcviku [pdf] ()
Požiadavka na doplánovanie špeciálneho výcviku [doc] TLAČIVO - Požiadavka na doplánovanie zariadení špeciálneho výcviku. Požiadavka na doplánovanie špeciálneho výcviku [doc] ()
Požiadavka na doplánovanie ubytovacích zariadení [pdf] VZOR - Požiadavka na doplánovanie ubytovacích zariadení. Požiadavka na doplánovanie ubytovacích zariadení  [pdf] (201.8 kB)
Požiadavka na doplánovanie ubytovacích zariadení [doc] TLAČIVO - Požiadavka na doplánovanie ubytovacích zariadení. Požiadavka na doplánovanie ubytovacích zariadení  [doc] (60.5 kB)

Skočiť na menu


Share