Preskocit navigáciu

Táborisko BROŽKOV PRAMEŇ


Poloha
Táborisko Brožkov prameň sa nachádza približne dva kilometre od vstupu Urbanová na komunikácii Senohrad - Stará Huta v blízkosti strelnice bojových vozidiel.
 
Využitie

Táborisko Brožkov prameň je ubytovacie zariadenie, ktoré slúži pre ubytovanie vyvedených vojsk do VP VO Lešť s kapacitou 290 miest.

Súčasťou Táboriska je samostatný kuchynsko-jedálensky blok, ktorý slúži na prípravu stravy a samotné stravovanie.
 
Možnosti

Ubytovanie je rozdelené do troch samostatných vchodov, označených Vchod 1, 2 a 3.

V každom vchode sa nachádza zbrojný sklad vybavený signalizačným zariadením a sociálne zariadenia.

Vo vchode 1 sa okrem toho nachádza spoločenská miestnosť s 9  manipulačnými stolmi a 27 stoličkami, sušiareň zariadená sušiakmi na bielizeň.

Vo vchode 3 sa nachádza kancelária (vybavená nábytkom) pre cvičiace vojská.

Nakoľko sa jedná o ubytovacie zariadenie poľného typu, kúrenie je zabezpečené lokálne pomocou pecí na pevné palivo. V jednotlivých budovách je možné využiť prístup do rezortnej počítačovej siete (na základe žiadosti) a k v WiFi pripojeniu do internetu.

V objekte táboriska je možné parkovať iba zdravotné vozidlo a vozidlo veliteľa vyvedenej jednotky. Ostatnú techniku je možné parkovať (po vykonaní dohovoru) na odstavnej ploche pri Strelnici bojových vozidiel (SBV).

V kuchynsko-jedálenskom bloku je jedáleň s kapacitou 152 osôb, ďalej sa tu nachádzajú 4 skladovacie priestory, dve sociálne zariadenia so samostatnými sprchami a 2 miestnosti pre ubytovanie kuchárov s kapacitou 4 osoby.

Kuchynsko – jedálenský blok nie  je vybavený veľkokuchynským zariadením.

Objekt nie je oplotený.

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
foto 1foto 1foto 1foto 1 foto 2foto 2

Skočiť na menu


Share