Preskocit navigáciu

Táborisko RIEČKY


Poloha
Táborisko Riečky sa nachádza v južnej časti VVP v blízkosti križovatky ciest Senohrad – Veľký Krtíš a Oremov laz – Riečky.
 
Využitie

Táborisko Riečky je ubytovacie zariadenie, ktoré slúži pre ubytovanie vojsk vyvedených do VP VO Lešť s kapacitou 208 miest.

 
Možnosti

Táborisko Riečky poskytuje ubytovanie vojsk poľným spôsobom v dvoch typoch ubytovacích blokov. Prvý zabezpečuje ubytovanie v drevených tzv. tesco blokoch, druhý typ poskytuje ubytovanie v murovanom bloku. Okrem spální sa v blokoch nachádzajú  ďalšie miestnosti, ktoré slúžia ako sklady, sušiarne, brífingové miestnosti, čistiarne zbraní a zbrojné sklady. V každom bloku sú sociálne zariadenia, umývarka a toalety. Teplá voda je zabezpečovaná ohrevom pomocou bojlerov. Nakoľko sa jedná o objekty pre poľný spôsob ubytovania, kúrenie je zabezpečené lokálne pomocou pecí na tuhé palivo.  Vmurovanom bloku je centrálne vykurovanie. Sprchovanie je zabezpečené v centrálnych sprchách v táborisku.

Súčasťou táboriska je kuchynsko – jedálenský blok. V kuchynsko – jedálenskom bloku je jedáleň s kapacitou 200 osôb. Kuchynsko – jedálenský blok je vybavený veľkokuchynským zariadením.

V priestore táboriska sa nachádza veľký a malý autopark s kapacitou 90 ks kolesovej techniky.
Objekt je oplotený.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
foto 1foto 1foto 1foto 1 foto 2foto 2

Skočiť na menu


Share